Menu Sluiten

E-commerce Logistiek

DHL Parcel is er voor iedereen die een zending wil versturen. Of het nu gaat over een pakket of een pallet, naar zakelijke adressen of particulieren, DHL Parcel biedt voor iedere verzendbehoefte de perfecte oplossing.

Meer info

tags: Koerier – Koerierdienst – Koeriers – Pakjes Versturen Buitenland – pakjes verzenden – 

Wenst u meer info over E commerce Logistiek kijk dan vlug op http://www.dhlparcel.be

Koeriersdiensten | 

TNT Express is uw partner voor alle diensten op het gebied van expressverzending. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakketten en paletten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd.

TNT Express is Europees marktleider op het vlak van internationaal expresvervoer.

Met een netwerk dat zich uitstrekt over meer dan 200 landen, is TNT Express in staat voor elke expresbehoefte een oplossing te vinden.

Documenten, pakjes of vracht. Internationaal of nationaal. Levering dezelfde dag, in de loop van de volgende dag of voor een specifiek uur. Het uitgebreide dienstengamma van TNT Express biedt gegarandeerd een antwoord.

TNT Express vervoert wekelijks 3,5 miljoen pakjes, documenten en vrachtzendingen in 200 landen via een netwerk van 900 depots, hubs en sorteercentra, met meer dan 19.000 voertuigen en 43 vliegtuigen.

TNT Express beschikt over de grootste lucht- en weginfrastructuur voor expresleveringen in Europa.

TNT Express stelt wereldwijd 48.000 mensen tewerk.

Voor meer info over onze diensten kunt u terecht op onze klantendienst:

 – op het nummer: 070 233 633

 – of via onze website: www.tnt.com/be

Meer info

tags: Koerier – koerierbedrijf – Koerierdienst – Koeriers – Pakjesdienst – 

Wenst u meer info over E commerce Logistiek kijk dan vlug op http://www.tnt.com/be

Koeriersdiensten | 


E-commerce Logistiek

call us get in touch home chauffeur services luchthavenvervoer personenvervoer chauffeur inhuren directie vervoer bezoekers vervoer diverse diensten wagen service huisdieren taxi koeriersdiensten trouw vervoer contact contacteer ons trefpunten nuttige informatie algemene voorwaarden koeriersdiensten zendingen worden steeds met de meest voorzichtigheid behandeld. nadat wij uw zending hebben afgehaald wordt deze onmiddelijk naar de bestemming gebracht express service vrachtbonnen worden nauwkeurig ingevuld met vertrek en aankomsttijd alsook met de naam en handtekening van de ontvanger. Zo bent u steeds in de zekerheid dat uw correspondent de zending heeft ontvangen en zijn eventuele betwistingen uitgesloten E-commerce Logistiek zijn in trek wij vervoeren van kleine tot grote zendingen met een gewone wagen stationwagen of bestelwagen. in gans belgi europa en wereldwijd vervoer volgens cmr u op u dagen op neem nu contact voor meer informatie naam voornaam bedrijf gemeente email tel nr informatie over koeriersdiensten dierenvervoer huur chauffeur huur wagen met chauffeur dire.

lks koeriers belgi home wagenpark veiligheid trackamptrace referenties contact offerte volop logistieke kennis en ervaring als het echt op tijd aankomt contact prijsopgave alle zorg uit handen vestigingen in belgi en nederland uw zending wordt internationaal geleverd onder avc cmr condities op het juiste tijdstip en de juiste plaats van bestemming. Contact prijsopgave met aandacht en dynamiek uw zending binnen een half uur op weg contact prijsopgave logistieke totaal oplossingen ons uitgebreide wagenpark maar vooral de logistieke kennis en ervaring waar wij over beschikken zorgen er voor dat lks koerier belgieuml kan garanderen dat uw zending binnen een half uur op weg is naar zijn bestemming. Met aandacht en dynamiek. uw zending of het nu gaat om een envelop van een paar gram of een pallet van kilo kunt u uur per d.

Gegevens over E-commerce Logistiek

spring naar de content delta expert op het gebied van transport hoofdmenu home artikelen verschillende soorten transport er zijn veel verschillende transport manieren bekijk ons aanbod van E-commerce Logistiek In dit artikel gaan we zo veel mogelijk van deze soorten behandelen. De vier bekendste soorten transport zijn natuurlijk binnenvaart spoorvervoer wegvervoer en luchtvervoer. Deze gaan wij behandelen samen met nog wat andere soorten transport. Dit zijn soorten als koerierdiensten en pijpleidingen. Welke transportmogelijkheden zijn er we gaan het dus hebben over de transportmogelijkheden. We zullen er in dit artikel het hebben over mogelijkheden. Het kan best zijn dat er een mist maar dit zijn de bekendste transportmogelijkheden. Voor de duidelijkheid hebben we ze hier .